Estetske bravice za odrasle pacijente

The Damon System BraceLift

damon system bracelift
Uz pomoć Damon Bracelift™,
efekta, mnogi odrasli pacijenti vide znatna poboljšanja na cijelome licu. Puni osmijeh sa boljom ravnotežom i estetikom lica za mladenačkiji izgled.
adult-treatment-slide
Prije
adult-treatment-slide
Poslije
Damon Sistem mogu koristiti pacijenti svih uzrasta i dobi te postići izvrsne rezultate u kraće vrijeme i uz mnogo ugodniju terapiju no što su se ikada nadali.
adult-treatment-slide
Prije
adult-treatment-slide
Poslije
Pogledajte kako je puni, široki osmijeh naglasio ljepotu ove žene te joj podario svježi mladenački izgled.
adult-treatment-slide
Prije
adult-treatment-slide
Poslije
Ovoj pacijentici je znatno poboljšana estetika i ravnoteža lica uključujući čvršće konture obraza koje dodatno naglašavaju njen mladenački osmijeh.
adult-treatment-slide
Prije
adult-treatment-slide
Poslije
Ovaj je gospodin bio šokiran dramatičnom transformacijom svog osmijeha. Njegovi zubi i okolno tkivo su također u mnogo boljem stanju.

Damon Sistem pruža izvanredne rezultate kako za mlade, tako i za starije muškarce i žene

Damon Sistem se temelji na jedinstvenoj filozofiji koja Vam daje više od ravnih zuba. Damon doktori u obzir uzimaju kompletnoga pacijenta: oblik Vašeg lica, Vaš profil, kako ćete izgledati u Vašim četrdesetima, pedesetima i dalje... i još mnogo toga.

Mnogi ljudi primjećuju velike promjene na cijelome licu – ne samo na zubima. Taj efekt zovemo Damon Sistem Bracelift koji Vam daje

  • Poboljšanu ravnotežu lica i estetiku
  • Puniji i širi osmijeh
  • Blaže konture obraza zbog kojih i uži osmijeh izgleda punije i privlačnije
  • Manje "tamnih trokutića" u kutovima Vaših usta
  • Ravnije i manje zbijene zube
  • Poboljšani profil...za mladenačkiji izgled u bilo kojoj životnoj dobi

Mnogi pacijenti vide velike promjene već u prvih deset tjedana.

Istinita priča odraslog pacijenta...

Sherry je željela više od puko ravnih zuba, željela je izgledati mlađe. U tome je i uspjela promijenivši kompletan izgled svog lica nabolje. Osmijeh joj je postao širi i puniji, a tamni trokutići u kutevima njenih usta su naprosto nestali. U svega nekoliko mjeseci ponovno se osjećala poput mlade djevojke kakva je nekada bila. Damon Sistem joj je cijelo lice izmijenio nabolje – kao da je bila na faceliftu.

Mnogi odrasli pacijenti se podvrgavaju skupim i mučnim estetskim plastičnim operacijama kako bi izgledali mlađe i ljepše. No mnogi ljudi, poput Sherry, se odlučuju svoj izgled i živote promijeniti nabolje uz pomoć Damon Sistem Bracelifta.