Zašto nositi bravice?

Ostavite dobar prvi dojam

Straight Teeth – Confident SmileOsmijeh je važan dio naše osobnosti – utječe na samopouzdanje i na način kako nas drugi gledaju. Za nedavnog istraživanja, u kojem je sudjelovalo više od 1000 pojedinaca ( starosti 18g i više ), 72% ispitanih se složilo u jednom: neovisno o tome koliko su stari, sa ljudima koji posjeduju ljepši osmijeh se znatno bolje postupa u društvenim situacijama i okolnostima. Skoro polovica ispitanih je izjavila kako neravni zubi na njih ostavljaju negativan utisak.

"Živimo u vremenu koje mnogo polaže na ljepotu, a prvi dojmovi ponekad ostaju zauvijeki. Osmijeh je bitan faktor koji, u određenim prilikama, može biti odlučujući kako za uspjeh tako i za neuspjeh."
— Mark Montano, host of TLC's, 10 Years Younger

Koja je dobra vijest? Uz pomoć inovativne tehnologije Damon Sistema nikada nije bilo lakše poboljšati svoj osmijeh u mnogo kraćem vremenu, znatno ugodnije i bez bolova te uz izvanredne rezultate i prednosti koje traju cijeli život.

  • Zdravi zubi i zubno meso
  • Samopouzdanje potrebno za dobre rezultate u školi, na poslu te u privatnom životu
  • Široki osmijeh
  • Poboljšane crte lica
  • Poboljšana dikcija bitna kod javnih izlaganja, davanja intervjua itd.
  • Ortodontska terapija Damon Systemom se individualno planira za svakog pojedinog pacijenta.

Poboljšajte Vaše zdravlje

Prekrasan osmijeh je više od puke estetike – on je zalog za dobro zdravlje općenito:

  • Ravni i jednakomjerno raspoređeni zubi se lakše čiste što rezultira sveukupno boljim oralnim zdravljem.
  • Pravilno ustrojeni zubi efikasnije usitnjuju hranu što može pomoći probavi.
  • Skladno ustrojeni zubi rezultiraju boljim zagrizom što smanjuje stres i moguće glavobolje te snizuje naprezanje potpornih kostiju i tkiva.
  • Neravni i zbijeni zubi se teže čiste i održavaju. To može dovesti do karijesa, bolesti zubnog mesa i eventualnog gubitka zuba.

Ukoliko ih se ne tretira na vrijeme, manji ortodontski problemi s vremenom mogu prerasti u velike – koji dovode do pretjeranog trošenja zubnih površina, nedostatnog žvakanja, lošeg utjecaja na zubno meso te neravnoteže čeljusnih zglobova. Sve to može izazvati kronične glavobolje i bolove u licu i vratu. Terapija manjih ortodontskih problema je često jeftinija od saniranja ozbiljnih problema koji se mogu javiti kasnije.

Neovisno o Vašoj starosnoj dobi, nikada nije prerano niti prekasno investirati u ortodontske bravice tj. dugoročno investirati u Vas same. Ortodontski aparatić je i kod nas postalo sasvim uobičajeno viđati svakodnevno u ustima mlađih i starijih pacijenata. Počnite uživati doživotne rezultate još danas!

Pronađite Damon ortodonta u Vašoj blizini te ga pitajte kako Damon Sistem može i Vama pomoći.